Plejebolig

Breelteparkens plejeboliger er et-værelses boliger, hvor familie og venner til hver en tid kan komme på besøg. Du sætter selv dit personlige præg på lejligheden med egne møbler, så du føler dig hjemme i Breelteparken.  

Du får tilknyttet en kontaktperson, som sammen med dig opbygger en daglig rytme, efter dine ønsker og behov.  Du har mulighed for at benytte dig af Breelteparkens mange fællesaktiviteter  og servicefaciliteter samt  opbygge et fællesskab med de andre beboere. 

Plejeboligen
Boligen består af et værelse på 15 m², toilet/bad på 4m² samt en lille entré med skabe. Derudover er der udgang til egen overdækket terrasse. Alle plejeboligerne har seng og gardinstænger samt telefon og antennestik. Yderligere har alle boliger loftlifte.
Se plantegning

Husleje
Kommunen udregner huslejen, ud fra boligens og fællesarealernes størrelse, de forbundne omkostninger og beboerens indkomst. El- og varmeforbrug betales separat.

Personale
Der er en ansvarshavende sygeplejerske tilstede om dagen og aftenen, samt øvrigt kompetent uddannet personale. Om natten kan der efter behov tilkaldes en sygeplejerske.

Du kan læse meget mere om plejeboligerne i vores velkomstpjece.

Læs Kommunens kvalitetsstandarder for plejebolig