Ud af huset

Madservice ordningen er et tilbud til pensionister i Hørsholm kommune og visiteres af Kommunen. Maden kan bestilles enten som nedkølet eller som varm levering.

Nedkølet mad leveres mellem kl. 9.00-11.00 og chaufføren har en nøgle, så han selv kan sætte maden i køleskabet. Så kan du nyde maden når det passer dig. Maden kan opvarmes og har du brug for hjemmehjælperens hjælp, skal du være i besiddelse af en mikroovn.

Varm mad leveres mellem kl. 11.00-12.30 og skal spises umiddelbart efter levering. Det er derfor nødvendigt at du er hjemme for at modtage maden.

Den 15. i hver måned medbringer chaufføren en menuplan, så du har overblik over den kommende månedsmenu. Ønsker du at få a la carte mad leveret, skal du returnere blanketten til køkkenet senest den 25. i måneden. Tilbagemelding er gældende for 1 måned ad gangen.

Betaling for maden sker hver måned og trækkes via din pension.

Vil du genbestille eller afbestille mad, skal du ringe i god tid og senest dagen før i hverdagene mellem kl.12.00-13.00 på tlf. 45 16 09 85.

Ønsker du ikke længere madordningen skal du give besked til visitationen. Din nøgle skal afhentes i køkkenet inden for 1 måned.