Faciliteter

Breelteparkens faciliteter er målrettet dig og dine daglige behov. Fos os er det vigtigt, at du kan bevare, så meget af det liv du har levet og vedligeholde dine interesser på Breelteparkens arealer. Nedenfor kan du læse om vores mange faciliteter.

Bibliotek og aviser
Biblioteket har et bredt udvalg af bøger for en hver smag, som Hørsholm Bibliotek udskifter hver anden måned. Yderligere er der mulighed for at hente din daglige avis her.

Computer
Vi har to computere som du frit kan benytte. Hver torsdag formiddag har du mulighed for at modtage introduktion og undervisning i brug af computer.

Fodpleje
Du kan få behandlet dine fødder hos fodterapeuterne Berit og Kirsten. Ring og bestil en tid på tlf.  20347026, tlf. 41409618, tlf. 45160986 eller  tlf. 38606830.

Frisør
Frisør Salia ejer salonen på Breelteparken, hvor du kan blive klippet alle hverdage mellem 09.00-17.00. Bestil tid på tlf. 45 16 09 83 eller tlf. 41 42 78 97.

Fysioterapi
Vi tilbyder fysioterapi til alle beboere, som har behov for det, efter vurdering af plejehjemmets fysioterapeuter. Fysioterapien har primært fokus på vedligeholdelsestræning og lindrende smertebehandling.Vi tilbyder desuden behandling af akutte og kroniske skader. Fysioterapien har åben mandag-fredag kl. 8.15-12.00. Tlf. 45 16 09 84. 

Gudstjeneste
Den første torsdag i hver måned, kl. 14.30, afholder Breelteparken gudstjeneste med præster fra Hørsholm Sogns. Juli og august afholdes der ikke gudstjeneste. I december afholdes gudstjenesten d. 24 kl. 10.00.

Handicapbus
Bussen benytter vi til udflugter og kan i weekenderne og aftenerne lånes af dine pårørende hvis I vil køre en tur. Bussen har plads til 8 personer eller 1-2 kørestole.

Kiosk
Kiosken er indrettet som en lille nærbutik, hvor du kan købe dagligvarer så som aviser, blade, frimærker, chokolade, tobak, kaffe, toiletartikler m.m.


Motionsrum
Du har mulighed for at benytte motionsrummet dagligt mellem 9.00-12.00. Vi hjælper gerne med at instruere i maskinerne.

Orangeriet
Orangeriet er en smuk oase, hvor du kan nyde planterne og stimulere sanserne. Der foregår forskellige kreative aktiviteter om foråret, sommeren og efteråret, hvor du kan få hænderne i jorden.

Restaurant
Restauranten kan benyttes af dig og dine gæster, lokalområdets pensionister og Breelteparkens medarbejderne efter aftale med køkkenchef Nils Kristensen.

Reception
Receptionen er en meget central del af Breelteparken. Receptionen foretager tryghedsopkald hver morgen til de beboere, der har behov for det, samt fungerer som bindeled mellem hjemmepleje, sygeplejerskerne og boligerne i dagtimerne.

Selskabslokale
Du kan gratis låne selskabslokalet til private arrangementer og mod betaling få assistance til eksempelvis borddækning og opvask. Aftal nærmere med køkkenchef Nils Kristensen.

Skønhedsklinik
På Maris skønhedsklinik kan både du, gæster og personale få ordnet negle, lagt makeup, modtage ansigtsbehandling m.m. Klinikken har åben man-ons-fredag kl. 11.00-17.00.

Storskærm
Vi viser film på storskærmen ud fra dine ønsker.

Svømmehal og sauna
Du kan gratis benytte Breelteparkens opvarmede svømmehal, hvis du ønsker at tage en beroligende svømmetur eller træne hele kroppen. Efter svømmeturen er der mulighed for at slappe af i saunaen. Husk at meddele i receptionen hvis du ønsker at benytte svømmehallen.

Vaskeri
Dagligt mellem  13.30 og 20.00 kan du benytte vaskeriet. Vaskepoletter kan købes i receptionen.