Mød personalet

Breelteparken har ca. 100 medarbejdere med forskellige sundhedsfaglige kompetencer og uddannelser. Et udpluk af vores kompetente medarbejdere fortæller om deres job og hvorfor de holder af at arbejde i Breelteparken.

Personale

Jin-Ja, Social- og sundhedsassistent i plejeafdelingen

"Det betyder meget for mig at yde den bedste pleje og omsorg for de ældre og pårørende. De ældre skal føle livskvalitet og der skal være plads og tid til de små ting i hverdagen. Breelteparkens personale har høj faglighed og vi sørger for at sprede positiv stemning og energi."  
 Personale

Lene, Afdelingsleder i dagcenteret

"Ikke to dage er ens i Breelteparken og det giver mig mange varierede arbejdsopgaver og spændende udfordringer. For mig er det vigtigt at have en god kontakt med beboerne og jeg får et smil på læben, når de fortæller, om noget de har oplevet, eller involverer mig i et emne, der er betydningsfuldt for dem."
 

 Adriana, Social- og sundhedshjælper i hjemmeplejen

"Det bedste ved mit job er, at jeg hjælper beboerne til en lettere hverdag. Det føles godt når jeg kan se at beboerne trives og når jeg kan fornemme at de har det godt."Aino, Økonoma

"I Breelteparken er der plads til forskelligeheder både på det faglige og det personlige plan. Jeg har nogle søde kollegaer og vi har et godt sammenhold, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden og beboerne. Beboerne er altid glade for det vi laver og det giver mig et smil på læben hver dag".