Breelteparkens plejeboliger er etværelses boliger, hvor familie og venner til hver en tid kan komme på besøg. Du sætter selv dit personlige præg på lejligheden med egne møbler, så du føler dig hjemme i Breelteparken. Vi vil sammen med dig støtte dig ud fra dine ønsker og behov. Du har mulighed for at benytte dig af Breelteparkens mange fællesaktiviteter og servicefaciliteter samt mulighed for at opbygge et fællesskab med de øvrige beboere. 

Plejeboligen

Boligen består af et værelse på 15 m², toilet/bad på 4m² samt en lille entré med skabe. Derudover er der udgang til egen overdækket terrasse. Alle plejeboligerne har seng og gardinstænger samt telefon- og antennestik. Yderligere har alle boliger en skinne i loftet, så en loftslift vil kunne anvendes. Se plantegning over plejeboligen.

Husleje

Kommunen udregner huslejen, ud fra boligens og fællesarealernes størrelse, de forbundne omkostninger og beboerens indkomst. TV-pakke, el- og varmeforbrug betales separat.

Personale

Der er en ansvarshavende sygeplejerske tilstede om dagen og aftenen alle ugens 7 dage samt øvrigt kompetent og uddannet personale. Om natten kan der efter behov tilkaldes en sygeplejerske fra Hørsholm Kommune.