Kvalitet, fødevaresikkerhed og miljøhensyn er væsentlige aspekter i vores køkken, og derfor har vi hele tiden fokus på at optimere vores indsats på disse tre områder. Det vigtigste for os er nemlig, at du som kunde, kan stole på, at vores leveringer er, som de skal være - både i forhold til mængde og kvalitet - men ikke mindst ernæringsmæssigt rigtigt sat sammen. 

Alle ansatte i Breelteparkens Køkken har en kostfaglig uddannelse. Ligeledes er personalet uddannet til at procedure lægeordinerede diæter samt give råd og vejledning. Vores målsætning er at levere velsmagende mad af høj kvalitet med gode råvarer. Vi ønsker at udnytte råvarerne og ressourcerne, og modtager gerne ris og ros samt eventuelle ønsker til fremtidige retter.

Ca. den 15. i hver måned udkommer den kommende månedsmenu. Du kan finde link til menuplanen nederst på hjemmesidens forside, i Breeltenyt og på Breelteparkens informationstavler.

Kontakt til køkkenet kan ske alle hverdage mellem kl. 12.00-13.00 på tlf. 21 34 27 31.

Har du ris eller ros til Køkkenet kan du ringe til vores hotline på tlf. 21 34 27 46 - alle hverdag mellem kl. 8 - 14. Køkkenet hører gerne fra dig, da dine oplevelser omkring maden er værdifuld viden for os.