For os er det vigtigt, at du kan bevare så meget af det liv, du har levet og vedligeholde dine interesser på Breelteparkens arealer. Nedenfor kan du læse om vores mange faciliteter.

Aviser

Du har mulighed for at læse dagens avis i hallen ved Kiosken og i Dagcentret.

Computer

Vi har en computer, som du frit kan benytte. Du har mulighed for at modtage introduktion og undervisning i brug af computer, mobiltelefon m.m.

Fodpleje

Du kan få behandlet dine fødder hos fodterapeuten mandag og fredag. Kontakt fodterapeuten for tidsbestilling                        på tlf. 21 34 27 29 eller tlf. 50 56 75 30

Frisør

Du kan få ordnet dit hår hos frisøren. Kontakt frisøren for tidsbestilling på tlf. 21 34 27 40 eller tlf. 41 42 78 97.

Fysioterapi

Vi tilbyder fysioterapi til alle beboere på plejehjemmet, som har behov for det efter vurdering af plejehjemmets fysioterapeuter. Fysioterapien har primært fokus på vedligeholdelsestræning og lindrende smertebehandling. Vi tilbyder desuden behandling af akutte og kroniske skader. Fysioterapien har åben mandag-fredag kl. 8.15-12.00. Tlf. 21 34 27 39.

Vi har også en privatklinik for fysioterapi mellem kl. 12 - 18. Her tilbyder vi behandlinger og optræning samt træning på hold i vores varmtvandsbassin. Man skal have henvisning for at få en aftale på klinikken samt henvende sig til klinikejer Helle Hasselbalch Meyer på tlf. 28 13 62 10.

Gudstjeneste

Der afholdes gudstjeneste på Breelteparken med præster fra Hørsholm Sogn ca. en gang om måneden. I juli og august afholdes der ikke gudstjeneste. I december afholdes gudstjenesten d. 24.

Handicapbus

Bussen benytter vi til udflugter og kan efter aftale lånes af dig og dine pårørende, hvis I vil køre en tur. Bussen har plads til 8 personer eller 1-2 kørestole.

Motionsrum

Du har mulighed for at benytte Motionsrummet efter aftale. Vi hjælper gerne med at instruere i træningsmaskinerne.

Orangeriet

Orangeriet er en smuk og stemningsfuld oase, hvor du kan nyde planterne, fiskebassinet med koi-fisk og få stimuleret dine sanser. Der foregår forskellige kreative aktiviteter om foråret, sommeren og efteråret, hvor du kan få hænderne i jorden. Du har mulighed for at låne Orangeriet til et mindre privat arrangement efter aftale med Dagcentret.

Restaurant

Restauranten kan benyttes af dig og dine gæster efter aftale med køkkenchefen.

Selskabslokale

Du kan gratis låne Selskabslokalet til private arrangementer og mod betaling få assistance til eksempelvis borddækning og opvask. Aftal nærmere med køkkenchefen.

Storskærm

Vi viser film på storskærmen ud fra dine ønsker.

Svømmehal og sauna

Hvem må benytte bassinet?

  • Beboere på Breelteparken
  • Pensionister med bopæl i Hørsholm Kommune 
  • Borgere tilmeldt træningshold
  • Borgere som modtager fysioterapeutisk behandling i vand

Hvordan booker du en tid?

Tilmelding til holdundervisning sker gennem de ansvarlige foreninger fx LOF, FOF, Ældresagen m.fl.
Hvis du har en henvisning fra lægen kontakt Klinik for fysioterapi på tlf. 28 13 62 10.
Individuelle svømmetider bookes på tlf. 20 45 28 22 - torsdage fra kl. 10 - 11. 

Vaskeri

Du kan benytte Vaskeriet dagligt mellem kl. 13.30 og 20.00. Vaskepoletter kan købes i Kiosken.