For os er det vigtigt, at du kan bevare så meget af det liv, du har levet og vedligeholde dine interesser på Breelteparkens arealer. Nedenfor kan du læse om vores mange faciliteter.

Aviser

Du har mulighed for at læse dagens avis i hallen ved Receptionen/Kiosk og i Dagcentret.

Computer

Vi har to computere, som du frit kan benytte. Du har mulighed for at modtage introduktion og undervisning i brug af computer, mobiltelefon m.m.

Fodpleje

Du kan få behandlet dine fødder hos fodterapeuten. Kontakt fodterapeuten for tidsbestilling på telefon 45 16 09 86 eller 22 40 48 89.

Frisør

Du kan få ordnet dit hår hos frisøren. Kontakt frisøren for tidsbestilling på telefon tlf. 45 16 09 83 eller tlf. 41 42 78 97.

Fysioterapi

Vi tilbyder fysioterapi til alle beboere på plejehjemmet, som har behov for det, efter vurdering af plejehjemmets fysioterapeuter. Fysioterapien har primært fokus på vedligeholdelsestræning og lindrende smertebehandling. Vi tilbyder desuden behandling af akutte og kroniske skader. Fysioterapien har åben mandag-fredag kl. 8.15-12.00. Tlf. 45 16 09 84.

Gudstjeneste

Der afholdes gudstjeneste på Breelteparken med præster fra Hørsholm Sogn ca. en gang om måneden. I juli og august afholdes der ikke gudstjeneste. I december afholdes gudstjenesten d. 24.

Handicapbus

Bussen benytter vi til udflugter og kan efter aftale lånes af dig og dine pårørende, hvis I vil køre en tur. Bussen har plads til 8 personer eller 1-2 kørestole.

Kiosk/Reception

Kiosken er indrettet som en lille nærbutik, hvor du kan købe dagligvarer så som blade, frimærker, chokolade, tobak, kaffe, toiletartikler m.m.

Motionsrum

Du har mulighed for at benytte Motionsrummet efter aftale. Vi hjælper gerne med at instruere i træningsmaskinerne.

Orangeriet

Orangeriet er en smuk og stemningsfuld oase, hvor du kan nyde planterne, fiskebassinet med koi-fisk og få stimuleret dine sanser. Der foregår forskellige kreative aktiviteter om foråret, sommeren og efteråret, hvor du kan få hænderne i jorden. Du har mulighed for at låne Orangeriet til et mindre privat arrangement efter aftale med Dagcentret.

Restaurant

Restauranten kan benyttes af dig og dine gæster efter aftale med køkkenchefen.

Selskabslokale

Du kan gratis låne Selskabslokalet til private arrangementer og mod betaling få assistance til eksempelvis borddækning og opvask. Aftal nærmere med køkkenchefen.

Storskærm

Vi viser film på storskærmen ud fra dine ønsker.

Svømmehal og sauna

Svømmehal og sauna er p.t. lukket på grund af renovering.

Vaskeri

Du kan benytte Vaskeriet dagligt mellem kl. 13.30 og 20.00. Vaskepoletter kan købes i Receptionen.